Artikel
5
minutters læsning

Godt nytår fra Alma Klinik – Skab tid til velvære i 2024

Når champagneglassene er tømt, og fyrværkeriet har spredt sit farverige skær over nattehimlen, står vi ved begyndelsen af et nyt år. Et år, der traditionelt set er præget af løfter om forbedring og selvrealisering.

Udgivet den 30. december 2023
Skrevet af
Pernille Lund Jeske

Nyt år - En chance for forandring

Hvert år markerer en ny start, hvor mange af os sætter os selv ambitiøse mål i form af nytårsforsæt. Desværre er det en trist realitet, at flertallet af disse intentioner falder til jorden som de farverige nytårsraketter. De fire mest populære nytårsforsæt kredser om vores velvære, som er grundlaget for et sundt og harmonisk liv:

•  Gå mere i fitness

•  Spise mere sundt og tabe sig

•  Bruge mere tid med familie og venner

•  Blive mere produktiv og organiseret

Men hvorfor er det så udfordrende at eve op til disse fornuftige mål, når viljen er der fra starten? Svaret kunne være, at vores knappe tid i en travl hverdag spiller en afgørende rolle. Tiden til at dyrke motion, til at planlægge sunde måltider, til at være sammen med dem, vi holder af, og ikke mindst tiden til at organisere vores liv, så disse mål bliver en realitet.

 

Omsæt gode intentioner til handling

Vi lever i en tid som er præget af en perfekthedskultur. Denne jagt på det perfekte, både fysisk og mentalt, kan være overvældende. Det er umuligt at opnå alt på én gang, hvilket gør det nødvendigt at træffe aktive valg. Realisme bør være kernen i dine nytårsforsæt. Skab en plan for, hvordan du kan omsætte dine intentioner til handling.

I denne kontekst deler jeg gerne mit personlige nytårsforsæt med dig: TID TIL DIG OG TID TIL VELVÆRE!

Det handler ikke kun om at have tid, men også om, hvordan du bruger den. Måske er det at finde ro i naturen, vælge økologiske fødevarer, tilbringe mere tid med dine nærmeste eller simpelthen prioritere regelmæssige besøg hos din frisør eller kosmetiske sygeplejerske. Velvære er individuelt, men fælles for os alle er ønsket om det gode i livet - ikke det perfekte, men det autentiske og meningsfulde.

 

Sæt "lidt" foran dine mål

Hvordan overholder vi så vores nytårsforsæt? Mit bedste råd er enkelt: Sæt "lidt" foran alle dine mål. Det er en måde at skabe realistiske og opnåelige skridt mod dine ønsker. Her er nogle konkrete eksempler:

•  Jeg skal gå LIDT mere i fitness.

•  Jeg skal spise LIDT mere sundt og tabe mig LIDT.

•  Jeg skal bruge LIDT mere tid med familie og venner.

•  Jeg skal blive LIDT mere produktiv og organiseret. 

Ved at integrere "lidt" i dine mål skaber du plads til realisme og bæredygtige ændringer, hvilket øger chancerne for at nå dine ønskede resultater. Selvom der er mange af disse ting der skal komme fra dig selv, kan vi hos Alma Klinik hjælpe dig lidt på vej med øget velvære i 2024 – det er nemlig et år hvor vi udover alle vores i forvejen skønne og effektive behandlinger, også tilføjer flere behandlingsmuligheder, så du har flere måder at sikre dit velvære og gøre noget godt for dig selv. Derudover kan du altid være sikker på, at der hos os bliver sat ekstra tid af til hver kundes behov og ønsker.

Så lad os sammen skabe et nyt år fyldt med velvære, balance og meningsfulde øjeblikke. Glædeligt nytår, vi ses i 2024!

 

Vis alle hårfjerningspriser (ny 2024 prisliste)

Lovpligtig konsultation
Gratis
Hovedbund
1.750 DKK
Overlæbe
500 DKK
Mellem brynene
500DKK
Kinder
500 DKK
Skæg
1.250 DKK
Bakkenbarter
800 DKK
Hals
500 DKK
Begge armhuler
500 DKK
Hele arme (begge)
1.250 DKK
Overarme
800 DKK
Underarme
800 DKK
Hænder
500 DKK
Nakke
800 DKK
Hel ryg
1.500 DKK
Nedre ryg / Lænd
800 DKK
Bryst
800 DKK
Mave
1.250 DKK
Nedre mave
500 DKK
Baller
800 DKK
Intim (hele trusseområdet)
1.000 DKK
Bikinilinje
800 DKK
Hele ben
1.750 DKK
Lår
1.250 DKK
Under ben
1.250 DKK
Fødder
500 DKK
Andet område
Artiklen er skrevet af
Pernille Lund Jeske
Kosmetisk Sygeplejerske
Modtag skønhedstips, event invitationer og meget mere
Skriv dig op til nyhedsbrevet, og vær den første der ved besked om tilbud, nyheder og andet
Ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev accepterer du vores privatlivspolitik.
Mange tak. Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev, og kan se frem til at være blandt de første der høre om nyheder, events og kampagner hos Alma Klinik.
Ups. Noget gik galt – prøv venligst igen.