Artikel
5
minutters læsning

Hvorfor Efteråret er Bedst til IPL Hårfjerning

Alma Klinik tilbyder i oktober måned 50% på hårfjerningsforløb, men det er ikke bare de penge du kan spare, der gør det til det rigtige tidspunkt at begynde dit hårfjerningsforløb.

Udgivet den 6. oktober 2024
Skrevet af
Pernille Lund Jeske

Permanent hårfjerning er en drøm for mange, der ønsker at slippe for daglige eller ugentlige rutiner som barbering, voksning eller epilering. En af de mest populære metoder til at opnå dette er med IPL-behandling (Intense Pulsed Light), der effektivt reducerer hårvækst over tid.

Men hvad er IPL, og hvorfor er efteråret det optimale tidspunkt at begynde behandlingen? Det vil jeg besvare i følgende artikel, hvor jeg samtidig vil gøre opmærksom på, at vi hos Alma Klinik tilbyder hele 50% på et forløb med permanent hårfjerning med opstart i hele oktober måned 2024.

Hvad er IPL?

IPL er en teknologi, der bruger højintensivt pulserende lys til at ramme hårsækkene under huden. Når lyset absorberes af mørk pigment i håret (melanin), omdannes det til varme, hvilket skader hårsækken og hæmmer fremtidig hårvækst. 

Behandlingen kan bruges på de fleste områder af kroppen, såsom ben, arme, bikinilinje, ansigt og ryg. Den er kendt for at være skånsom og effektiv for de fleste hudtyper, dog med bedre resultater på lys hud med mørke hår.

Hvorfor er IPL en god idé?

1. Langvarige resultater: Efter et par behandlinger, og nogle gange allerede efter første behandling, vil du kunne se en væsentlig reduktion i hårvækst, hvilket betyder færre barberinger eller voksninger. Det er en langsigtet investering i din komfort og tid.

2. Mindre irritation: Mange oplever irritation ved traditionel hårfjerning, såsom indgroede hår, udslæt eller små sår. IPL minimerer disse problemer, da det ikke involverer at trække håret ud eller skære det ved huden.

3. Tidsbesparende: Efter flere sessioner vil du opdage, at din hårrutine bliver langt mindre tidskrævende, hvilket kan være en lettelse i en travl hverdag.

Hvorfor starte behandlingen om efteråret?

Efteråret er faktisk det ideelle tidspunkt at starte IPL-behandling, og der er flere gode grunde til dette:

1. Mindre solpåvirkning: IPL virker bedst på hud, der ikke er solbrun. Efter en sommer med sol og strand kan huden have opbygget en naturlig solbrun farve, hvilket kan reducere effektiviteten af behandlingen. Derudover kan det øge risikoen for bivirkninger som pigmentforandringer. I efteråret, hvor huden begynder at falme tilbage til sin naturlige tone, er det lettere for IPL-apparatet at skelne mellem hud og hår, hvilket giver bedre resultater.

2. Tid til flere behandlinger: IPL kræver typisk 6+ behandlinger for det bedste resultat, da håret vokser i forskellige faser. Behandlingerne skal foretages med 6-8 ugers mellemrum, og ved at starte i efteråret vil du have god tid til at gennemgå flere behandlinger inden foråret og sommeren. Det betyder, at du vil kunne nyde glat hud, når solen kommer tilbage.

3. Mere tøj på = mindre solbeskyttelse nødvendigt: Efter en IPL-behandling er huden ofte mere følsom over for solens stråler, og det anbefales at undgå direkte sollys på det behandlede område 4 uger før - og efter behandling. Da man i efteråret og vinteren typisk er mere dækket til med tøj, er det lettere at beskytte huden mod solens skadelige UV-stråler.

Kom i gang nu og spar 50%

Herudover er der som nævnt penge at spare ved at begynde nu. I hele oktober måned kan du spare hele 50% på dit hårfjerningsforløb. Du er altid velkommen til at booke en gratis konsultation, så vi sammen kan danne et overblik over forløbet.

Vis alle hårfjerningspriser (ny 2024 prisliste)

Lovpligtig konsultation
Gratis
Hovedbund
1.750 DKK
Overlæbe
500 DKK
Mellem brynene
500DKK
Kinder
500 DKK
Skæg
1.250 DKK
Bakkenbarter
800 DKK
Hals
500 DKK
Begge armhuler
500 DKK
Hele arme (begge)
1.250 DKK
Overarme
800 DKK
Underarme
800 DKK
Hænder
500 DKK
Nakke
800 DKK
Hel ryg
1.500 DKK
Nedre ryg / Lænd
800 DKK
Bryst
800 DKK
Mave
1.250 DKK
Nedre mave
500 DKK
Baller
800 DKK
Intim (hele trusseområdet)
1.000 DKK
Bikinilinje
800 DKK
Hele ben
1.750 DKK
Lår
1.250 DKK
Under ben
1.250 DKK
Fødder
500 DKK
Andet område
Artiklen er skrevet af
Pernille Lund Jeske
Kosmetisk sygeplejerske
Modtag skønhedstips, event invitationer og meget mere
Skriv dig op til nyhedsbrevet, og vær den første der ved besked om tilbud, nyheder og andet
Ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev accepterer du vores privatlivspolitik.
Mange tak. Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev, og kan se frem til at være blandt de første der høre om nyheder, events og kampagner hos Alma Klinik.
Ups. Noget gik galt – prøv venligst igen.