Artikel
10
minutters læsning

Opnå en smuk glød og fornyet hudstruktur med SkinPen

Ønsker du at skabe en bedre og mere ensartet hudstruktur? Er du plaget af solskader, aknear, rynker, en trist og grå hudstruktur, eller ønsker du blot at skabe cellefornyelse og få en dejlig glød i ansigtet? - Så er SkinPen den helt rigtige behandling for dig.

Udgivet den 8. februar 2024
Skrevet af
Pernille Lund Jeske

Hvad er SkinPen?

SkinPen er en behandlingsteknologi, hvor man anvender micronåle til at lave en kontrolleret skade på huden. SkinPen har en justerbar nåledybde, som gør, at din kosmetiske sygeplejerske, kan regulere dybden af nålene tilpasset din hudstruktur, hudtype - og hudtilstande i de forskellige områder, som behandles. 

Hvad er SkinPen-behandling god for?

SkinPen er en effektiv behandling til reducering af ardannelse, rynker, solskader og ujævn hudstruktur. Med SkinPen åbnes huden for effektiv optagelse af serum, da huden penetreres af små nåle ned i underhuden. Derved kan aktive ingredienser, såsom serum og cremer, trænge ned i underhuden 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Efter en behandling med SkinPen, vil huden regenerere sig selv med øget kollagen - og elastindannelse. 

Hvorfor er kollagen og elastin vigtige for vores hudstruktur?

Kollagen og elastin er proteiner, som allerede findes i vores hud. Begge proteiner danner bindevævets fibre. Kollagenets funktion er, at støtte og styrke huden, imens elastin gør huden mere smidig og elastisk. 

Allerede fra 25-års alderen daler hudens egen produktion af kollagen og elastin, og derved mister huden gradvist noget af sin styrke, smidighed og elasticitet, hvorfor der opstår rynkedannelse.

Hvordan foregår en behandling med SkinPen?

Behandlingen med SkinPen foregår således, at din hud først bliver afrenset for snavs. Dernæst påføres en gel med masser af fugt, som micronålene kører henover under selve behandlingen. Under behandlingen justerer din kosmetiske sygeplejerske nåledybden tilpasset det område, som skal behandles. Micronålene kørers i forskellige retninger og i forskellige bevægelser - dette kan opleves generende for nogle, men generelt vurderes smertegraden at være mild til mellem. SkinPen-behandlingen afsluttes med påførelse af en kølig og plejende fugtighedscreme.

Hvordan ser huden ud efter behandling med SkinPen?

Efter behandlingen kan huden opleves rød og let hævet. Du sendes hjem med en plejende creme, som du skal smøre huden med de efterfølgende dage. Det er vigtigt at du undgår at opholde dig i solen nogle uger efter behandlingen, da din hud vil være yderst udsat for forbrænding. Jeg anbefaler samtidig, at du altid benytter solfaktor 50 på det behandlede område. I de fleste tilfælde opleves en kort nedetid, det vil sige, at du som udgangspunkt kan tage på arbejde allerede dagen efter din behandling. 

Behandlingsforløb hos Alma Klinik

Hos Alma Klinik tilbyder vi altid enkelt behandling med SkinPen, eller et behandlingsforløb på tre behandlinger. Det bedste resultat opnås efter et behandlingsforløb, hvor der går fire uger mellem behandlingerne. 

I hele februar 2024 sparer du 25 % på både enkelt behandling og behandlingsforløb med SkinPen. 

Husk at du skal til en gratis forundersøgelse før vi kan udføre behandlingen. 

Vis alle hårfjerningspriser (ny 2024 prisliste)

Lovpligtig konsultation
Gratis
Hovedbund
1.750 DKK
Overlæbe
500 DKK
Mellem brynene
500DKK
Kinder
500 DKK
Skæg
1.250 DKK
Bakkenbarter
800 DKK
Hals
500 DKK
Begge armhuler
500 DKK
Hele arme (begge)
1.250 DKK
Overarme
800 DKK
Underarme
800 DKK
Hænder
500 DKK
Nakke
800 DKK
Hel ryg
1.500 DKK
Nedre ryg / Lænd
800 DKK
Bryst
800 DKK
Mave
1.250 DKK
Nedre mave
500 DKK
Baller
800 DKK
Intim (hele trusseområdet)
1.000 DKK
Bikinilinje
800 DKK
Hele ben
1.750 DKK
Lår
1.250 DKK
Under ben
1.250 DKK
Fødder
500 DKK
Andet område
Artiklen er skrevet af
Pernille Lund Jeske
Kosmetisk sygeplejerske
Modtag skønhedstips, event invitationer og meget mere
Skriv dig op til nyhedsbrevet, og vær den første der ved besked om tilbud, nyheder og andet
Ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev accepterer du vores privatlivspolitik.
Mange tak. Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev, og kan se frem til at være blandt de første der høre om nyheder, events og kampagner hos Alma Klinik.
Ups. Noget gik galt – prøv venligst igen.