Artikel
5
minutters læsning

Sommerklare Ben med Mikrosklerosering

Døjer du med synlige karspræninger på benene, og vil du gerne have flotte ben til sommer? Så skal du læse med her. Jeg vil nemlig gerne præsentere dig for vores nyeste – og effektive behandling af karspræninger (spiderveins) på benene: Mikrosklerosering.

Udgivet den 22. maj 2024
Skrevet af
Pernille Lund Jeske

Karsprængninger, også kendt som teleangektasier eller spiderveins, er små, rødlige eller blålige blodkar, der er synlige på hudens overflade. Disse kar udvider sig og bliver synlige, typisk i form af små, forgrenede linjer, der ligner et spindelvæv. De forekommer ofte på benene og ansigtet og kan være forårsaget af en række faktorer, herunder genetik, hormonelle ændringer, eksponering for solen, eller skader på huden. Mens karsprængninger normalt er harmløse, kan de forårsage kosmetisk bekymring for nogle, og de kan behandles med metoder såsom sklerosering eller laserterapi for at reducere deres synlighed.

Mikrosklerosering er en minimalt invasiv procedure, der anvendes til at behandle karsprængninger. Processen indebærer en lille injektion af et toxin (Aethoxysklerol), der sprøjtes direkte ind i det lille kar. Toxinet får blodet i karet til at koagulere (størkne), blodtilførslen hæmmes og dermed “dør” karret – og forsvinder.

Hvad er fordelen ved mikrosklerosering og hvem kan behandles?


En af fordelene ved mikrosklerosering er dens effektivitet. Mange kunder oplever en markant reduktion eller endda fuldstændig forsvinden af deres karsprængninger efter bare en eller to behandlinger. Dette gør det til et attraktivt valg for dig, der ønsker et hurtigt resultat uden brug af kirurgi.
Desuden er mikrosklerosering en relativt smertefri procedure, der udføres uden behov for bedøvelse.

Det er vigtigt at bemærke, at mikrosklerosering ikke er egnet til dybe – og store kar. Det kan være svært for den enkelte selv at vurdere, hvorvidt mikroklerosering er den rette behandling eller ej. Det er et lovkrav at du inden din behandling skal konsulteres af klinikkens ansvarlige læge, hvor han kan vurdere om du er egnet til behandlingen. Efter din konsultation har du minimum 48 timers betænkningstid, før en kosmetisk sygeplejerske må udføre behandling med mikroklerosering. Bemærk venligst at vi ikke behandler gravide eller ammende, samt personer under 18 år.


Mikrosklerosering er en sikker procedure med få bivirkninger; herunder midlertidig hævelse, rødme eller kløe på injektionsstedet. Disse symptomer forsvinder normalt hurtigt og påvirker sjældent dine daglige aktiviteter. Det anbefales, at du ikke dyrker sport op til en uge efter behandlingen, da dette kan øge trykket på det behandlede kar. Derudover bør du bruge støttestrømper en uges tid efter behandling med mikroklerosering. Det endelige resultat af din behandling med mikrosklerosering kan ses efter cirka uger.  

Alt i alt er Sklerosering en effektiv og populær behandlingsmulighed mod karsprængninger. Ved at tilbyde hurtige resultater og minimalt ubehag, er mikrosklerosering en løsning, der giver håb til dig, der ønsker at få flotte ben til sommer.  

Vis alle hårfjerningspriser (ny 2024 prisliste)

Lovpligtig konsultation
Gratis
Hovedbund
1.750 DKK
Overlæbe
500 DKK
Mellem brynene
500DKK
Kinder
500 DKK
Skæg
1.250 DKK
Bakkenbarter
800 DKK
Hals
500 DKK
Begge armhuler
500 DKK
Hele arme (begge)
1.250 DKK
Overarme
800 DKK
Underarme
800 DKK
Hænder
500 DKK
Nakke
800 DKK
Hel ryg
1.500 DKK
Nedre ryg / Lænd
800 DKK
Bryst
800 DKK
Mave
1.250 DKK
Nedre mave
500 DKK
Baller
800 DKK
Intim (hele trusseområdet)
1.000 DKK
Bikinilinje
800 DKK
Hele ben
1.750 DKK
Lår
1.250 DKK
Under ben
1.250 DKK
Fødder
500 DKK
Andet område
Artiklen er skrevet af
Pernille Lund Jeske
Kosmetiske sygeplejerske
Modtag skønhedstips, event invitationer og meget mere
Skriv dig op til nyhedsbrevet, og vær den første der ved besked om tilbud, nyheder og andet
Ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev accepterer du vores privatlivspolitik.
Mange tak. Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev, og kan se frem til at være blandt de første der høre om nyheder, events og kampagner hos Alma Klinik.
Ups. Noget gik galt – prøv venligst igen.